Maling og restaurering

 

Maling og dekor

Restaurering

Billedkunst med olje på lerret

Jeg hjelper deg både med fargevalg og dekormuligheter på vegger, tak, gulv, trapper og møbler. I selve utførelsen benytter jeg, og mikser gjerne etter dine ønsker fra alle tradisjonelle teknikker som lasering, patinering, marmorering, forgylling, sjablon- og strekdekor.

I tillegg tar jeg selvfølgelig på meg vanlig tradisjonelt malerarbeid. Og her kan jeg konkurrere med de fleste malerfirmaer, både på pris og kvalitet!

Foruten rene malerjobber, tar jeg på meg restaureringsjobber, spesielt rettet mot gamle dekorerte tak, vegger, møbler og rammer. Gjenskapelse av dekor, og reparasjon av skader er min spesialitet!

Min hovedreferanse er uten tvil Fritzøehus i Larvik, et av få slott i Norge. Her har min jobb vært å både friske opp, og ikke minst gjenskape dekoren på vegger og tak. Av andre jobber kan nevnes Larvik kirke, bygårdsleiligheter i Larvik og enebolig i Tvedestrand.

Jeg er en meget habil billedkunstner og fester gjerne både natur og stilleben på et lerret. I tillegg legger jeg ikke skjul på at tradisjonell dekor fasinerer meg. Jeg er ikke alene om å synes at dette passer meget godt på lerret, for i sin tur å bruke det som "speil" på vegg i valgfritt rom. 

Portrett av dine kjære eller andre minner/foto festet til et oljemaleri er også oppgaver jeg setter pris på. Gjennom årene har jeg deltatt på både gruppe- og separatutstillinger.

Sist oppdatert 14.11.2012 kl. 14:39


Share on FacebookShare on Twitter